Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Οραμα

H νέα γενιά business λογισμικού Soft1  που διατίθεται με την έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition περιλαμβάνει πρωτοποριακές τεχνολογίες και μια σειρά από νέες web & mobile εφαρμογές που επιτρέπουν τη διαμόρφωση εξαιρετικών λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας».

Οι νέες εφαρμογές μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα, οικονομικά, χωρίς τεχνικές πολυπλοκότητες και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης που δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις!

Όλες οι επιχειρήσεις με μηχανογράφηση Soft1 μπορούν να αξιοποιήσουν τώρα τις νέες εφαρμογές με τα πραγματικά τους δεδομένα, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας της εγκατάστασής τους (on-premise ή στο cloud)!

H SoftOne έχει θέσει σε ισχύ μια μοναδική προσφορά που απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της και δίνει τη δυνατότητα για:

 

ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία Soft1 Web & Mobile εφαρμογών έως τις 30/9/2013

 

Μοναδική προϋπόθεση για την αξιοποίηση της προσφοράς αυτής είναι η ύπαρξη ενεργής Σύμβασης Νέων Εκδόσεων και η αναβάθμιση του λογισμικού Soft1 της εγκατάστασης σε version 4.00.

Οι διαθέσιμες Soft1 Web & Mobile εφαρμογές που προσφέρονται για ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία είναι:

Soft1 Web Report:
Με δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1, η εφαρμογή μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο άμεσης ενημέρωσης και πληροφόρησης για τα στελέχη της επιχείρησης.

Soft1 Mobile CRM
Με την εφαρμογή Soft1 mCRM τα στελέχη μιας επιχείρησης έχουν στη διάθεσή τους σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκονται, όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τις καθημερινές εργασίες και επαφές με τους πελάτες τους.

Soft1 QuickView
Η εφαρμογή δίνει άμεσα και συνοπτικά την οικονομική εικόνα μιας επιχείρησης, με παρουσίαση μεγεθών όπως Έσοδα, Έξοδα, Απαιτήσεις, Υποχρεώσεις, Ταμείο.

Soft1 MyPortal
Η εφαρμογή εμφανίζει τα ενεργά data gadgets που έχουν σχεδιαστεί στο Soft1 Portal της κεντρικής μηχανογράφησης, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος (όπως π.χ. ανοιχτές υποθέσεις πελατών, εισερχόμενα emails, αξία πωλήσεων ανά κατηγορία ειδών και χρονική περίοδο, top -10 πωλήσεις ειδών ή πελατών κλπ.).

 

 

Σήμερα51
Χθές148
Τρ. Εβδομάδα473
Τρ. Μήνας2012
Συνολικά93858

  • Η IP σας : 3.234.208.66
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown