Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Τελευταία νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αναβάθμιση λογισμικών υποστήριξης των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ... Την 31/12/2013, λήγει η παράταση που είχε δώσει την 30/4/2013 το υπουργείο οικονομικών για την αναβάθμιση του λογισμικού των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ... Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ την ΠΟΛ 1221 και εδώ τις οδηγίες εφαρμογής για τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της SoftOne...

H νέα γενιά business λογισμικού Soft1  που διατίθεται με την έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition περιλαμβάνει πρωτοποριακές τεχνολογίες και μια σειρά από νέες web & mobile εφαρμογές που επιτρέπουν τη διαμόρφωση εξαιρετικών λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας».

Οι νέες εφαρμογές μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα, οικονομικά, χωρίς τεχνικές πολυπλοκότητες και με εξαιρετικά απλές εργασίες παραμετροποίησης που δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις!

Όλες οι επιχειρήσεις με μηχανογράφηση Soft1 μπορούν να αξιοποιήσουν τώρα τις νέες εφαρμογές με τα πραγματικά τους δεδομένα, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας της εγκατάστασής τους (on-premise ή στο cloud)!

H SoftOne έχει θέσει σε ισχύ μια μοναδική προσφορά που απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της και δίνει τη δυνατότητα για:

 

ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία Soft1 Web & Mobile εφαρμογών έως τις 30/9/2013

 

Μοναδική προϋπόθεση για την αξιοποίηση της προσφοράς αυτής είναι η ύπαρξη ενεργής Σύμβασης Νέων Εκδόσεων και η αναβάθμιση του λογισμικού Soft1 της εγκατάστασης σε version 4.00.

Οι διαθέσιμες Soft1 Web & Mobile εφαρμογές που προσφέρονται για ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία είναι:

Soft1 Web Report:
Με δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1, η εφαρμογή μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο άμεσης ενημέρωσης και πληροφόρησης για τα στελέχη της επιχείρησης.

Soft1 Mobile CRM
Με την εφαρμογή Soft1 mCRM τα στελέχη μιας επιχείρησης έχουν στη διάθεσή τους σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκονται, όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τις καθημερινές εργασίες και επαφές με τους πελάτες τους.

Soft1 QuickView
Η εφαρμογή δίνει άμεσα και συνοπτικά την οικονομική εικόνα μιας επιχείρησης, με παρουσίαση μεγεθών όπως Έσοδα, Έξοδα, Απαιτήσεις, Υποχρεώσεις, Ταμείο.

Soft1 MyPortal
Η εφαρμογή εμφανίζει τα ενεργά data gadgets που έχουν σχεδιαστεί στο Soft1 Portal της κεντρικής μηχανογράφησης, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για θέματα ειδικού ενδιαφέροντος (όπως π.χ. ανοιχτές υποθέσεις πελατών, εισερχόμενα emails, αξία πωλήσεων ανά κατηγορία ειδών και χρονική περίοδο, top -10 πωλήσεις ειδών ή πελατών κλπ.).

 

 

Η SoftOne Technologies Α.Ε., πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη και διάθεση business software στην Ελλάδα, διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την δημιουργία νέων γραφείων στην γείτονα Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι το υπάρχον δίκτυο συνεργατών της SoftOne που δραστηριοποιείται στην ρουμάνικη αγορά έχει ήδη περισσότερες από 50 επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν επιχειρηματικό πυλώνα που θα εξυπηρετεί με τεχνολογίες αιχμής την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η νέα εταιρεία SoftOne Open Enterprise Solutions SRL βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, με γραφεία και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στη ρουμάνικη και ευρύτερη αγορά.

Δεδομένης της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής -και του ενδιαφέροντος που αυτή επιφέρει-, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εταίρο των τοπικών, ελληνικών και λοιπών ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Επιπροσθέτως, λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα της εταιρείας στη ρουμάνικη γλώσσα, με όλες τις πληροφορίες που αφορούν υπηρεσίες Cloud computing, B2B, business mobility καθώς και την νέα έκδοση business λογισμικού "Soft1 Open Enterprise Edition".

Η SoftOne παρουσιάζει τη νέα γενιά business λογισμικού Soft1 με την έκδοση Soft1 Open Enterprise Edition. Με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες web & mobile εφαρμογές, η νέα έκδοση διευρύνει τις δυνατότητες του λογισμικού Soft1 και επιτρέπει την αξιοποίηση λύσεων «επιχειρησιακής φορητότητας» που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου.

H έκδοση Soft1 Open Enterprise Enterprise υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις λειτουργίες της σύγχρονης «ανοικτής επιχείρησης» και επιτρέπει την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από παντού, την αυτοματοποίηση διαδικασιών συνεργασίας με πελάτες και προμηθευτές, την πλήρη διασύνδεση με άλλα συστήματα και εφαρμογές και την εύκολη προσαρμογή λειτουργικότητας για άμεση ανταπόκριση στις προκλήσεις της αγοράς.
Οι νέες web & mobile εφαρμογές είναι άμεσα αξιοποιήσιμες σε μηχανογραφικές εγκαταστάσεις Soft1, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή στο cloud)! Εύκολα, οικονομικά και χωρίς τις τεχνικές πολυπλοκότητες που παρουσιάζονται σε εναλλακτικές προσεγγίσεις! Κάθε επιχείρηση μπορεί τώρα με το λογισμικό Soft1 να επιτύχει σημαντική μείωση λειτουργικού κόστους και να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητα των στελεχών της, την αποδοτικότητα των λειτουργιών της, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της
Με αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, πρωτοποριακή λειτουργία στο cloud και νέες δυνατότητες για λύσεις mobility, το λογισμικό Soft1 εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέλο μηχανογράφησης με ουσιαστικά οφέλη και πλεονεκτήματα για τη σημερινή «ανοικτή επιχείρηση».

Η εταιρεία SoftOne Technologies Α.Ε., στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, υποστηρίζει για άλλη μια χρονιά το σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη χορηγία του λογισμικού Soft1 CRM.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διευκόλυνση του προσωπικού στις καθημερινές του εργασίες, με αυτοματοποίηση των διαδικασιών προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στα παιδιά και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού θα μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζονται τα αρχεία των δωρεών και δωρητών, των χορηγιών, των κλήσεων όπως ακόμα και την έκδοση ευχαριστήριων επιστολών.

Σήμερα35
Χθές142
Τρ. Εβδομάδα928
Τρ. Μήνας2037
Συνολικά86307

  • Η IP σας : 3.91.106.223
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown