Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Mobile Απογραφή

Απογραφή Αποθήκης

Τι είναι το Hameleon Mobile Απογραφή:
Είναι μια ολοκληρωμένη διαχείριση που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες τις απογραφής της αποθήκης. Η λύση έχει επιχειρησιακή εφαρμογή , ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά:

Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, και χρησιμοποιώντας όλη την λειτουργικότητα και την εμπειρία της Softone. Tα στελέχη της επιχείρησης εκτελούν τις εργασίες της απογραφής, έχοντας στη διάθεσή τους εφαρμογές που «τρέχουν» σε φορητούς Η/Υ (PDA, SMART DEVICES,LAPTOP), διαθέτουν πρόσβαση στην πληροφοριακή βάση μέσω ασύρματων συνδέσεων και ενημερώνονται ή ενημερώνουν άμεσα την πληροφοριακή βάση (Online) με τα αποτελέσματα της εργασίας τους. Μπορεί να υποστηρίξει πλήρη διασύνδεση με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς.


Ταχύτητα υλοποίησης / εύκολη χρήση συνεργασία:
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του HAMELEON-MOBILE ΑΠΟΓΡΑΦΗ βρίσκεται στο ότι είναι το πραγματικά μοναδικό online λογισμικό, όπως επίσης στην ταχύτητα υλοποίησης και την ευκολία χρήσης. Το HAMELEON-MOBILE ΑΠΟΓΡΑΦΗ ξεχωρίζει για το χαμηλό κόστος (από 300€) και την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης
 
Σε ποιους απευθύνεται:
Aπευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν αποθήκη και πρέπει να να πραγματοποιούν απογραφή στα αποθέματα τους εύκολα,γρήγορα και αξιόπιστα.
 

Οφέλη / Πλεονεκτήματα:

  1. Πρόσβαση στη πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι
  2. Online απογραφή αποθεμάτων
  3. Online λογιστικό υπόλοιπο αποθήκης
  4. Μείωση του χρόνου υλοποίησεις της απογραφής
  5. Δυνατότητα απογραφής ανα αποθηκευτικό χώρο.
  6. Δημιουργία παραστατικών ελλειμάτων/πλεονασμάτων
Σήμερα35
Χθές127
Τρ. Εβδομάδα509
Τρ. Μήνας1195
Συνολικά112172

  • Η IP σας : 3.234.241.200
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown