Προγράμματα Η/Υ και υπηρεσίες

Get Adobe Flash player

 

Παραλαβή παραγγελιών

Παραλαβή Παραγγελιών

Τι είναι το Hameleon Mobile Παραλαβή παραγγελίας αγορών: Είναι μια ολοκληρωμένη διαχείριση που προσφέρει λύσεις για τις ανάγκες τις παραλαβής των παραγγελιών των προμηθευτών. Η λύση έχει επιχειρησιακή εφαρμογή , ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικά: Καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη και προσφέρει τις δυνατότητες άμεσης επέκτασης. Συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας σε κάθε χρήστη εύκολη και γρήγορη επεξεργασία στοιχείων, συνδυασμένες πληροφορίες, προειδοποιήσεις, και χρησιμοποιώντας όλη την λειτουργικότητα και την εμπειρία της Softone. Tα στελέχη της επιχείρησης εκτελούν τις εργασίες της παραλαβής μίας παραγγελίας, έχοντας στη διάθεσή τους εφαρμογές που «τρέχουν» σε φορητούς Η/Υ (PDA, SMART DEVICES,LAPTOP), διαθέτουν πρόσβαση στην πληροφοριακή βάση μέσω ασύρματων συνδέσεων και ενημερώνονται ή ενημερώνουν άμεσα την πληροφοριακή βάση (Online) με τα αποτελέσματα της εργασίας τους. Μπορεί να υποστηρίξει πλήρη διασύνδεση με τα περισσότερα ERP συστήματα της αγοράς.

 

Ταχύτητα υλοποίησης / εύκολη χρήση συνεργασία: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του HAMELEON-MOBILE ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΓΟΡΩΝ βρίσκεται στο ότι είναι το πραγματικά μοναδικό online λογισμικό και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ποιά πραγματικά εμπορεύματα & προιόντα θα παραλαμβάνται στην αποθηκη απο το κυκλωμα των προμηθευτών, όπως επίσης στην ταχύτητα υλοποίησης και την ευκολία χρήσης. Το HAMELEON-MOBILE ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ξεχωρίζει για το χαμηλό κόστος (από 300€) και την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης

Σε ποιους απευθύνεται: Απευθύνεται σε ολους εκείνους που έχουν αποθήκη και θέλουν να γίνεται η παραλαβή των εμπορευμάτων με την βοήθεια φορητών τερματικών.

Οφέλη / Πλεονεκτήματα:

 1. Πρόσβαση στη πληροφορία όταν τη χρειάζεσαι.
 2. Online παραλαβή εμπορευμάτων & προιόντων απο την αποθήκη
 3. Online λογιστικό υπόλοιπο αποθήκης.
 4. Online δημιουργία παραστατικού παραλαβής στην κεντρική μηχανογράφηση
 5. Online δημιουργία νέου είδους & συλλογή barcode
 6. Online δημιουργία & διαχείρηση Serial Number
 7. Μείωση του χρόνου υλοποίησεις της παραλαβής των παραγγελιών
 8.  
Σήμερα44
Χθές127
Τρ. Εβδομάδα518
Τρ. Μήνας1204
Συνολικά112181

 • Η IP σας : 3.234.241.200
 • Browser: Unknown
 • Browser Version:
 • Operating System: Unknown